Petr Hauskrecht o rekuperaci CO2 v pivovaru.

12.09.2022

Parní pivovar Petra Hauskrechta se zařadil mezi další výrobce pracující s technologií ReCO2ver. 

Na svých facebookových stránkách uvedl krásné prohlášení. 

Výhody využívání rekuperace CO2 v pivovaru.  

  • Zlepšení bezpečnosti práce.
  • Odpadá závislost na tlakových lahvích s CO2.
  • Možnost přesného řízení hrazení i následných stáčecích operací. 
  • Používáním vlastního CO2 vzniká offset CO2  = snižujete svoji uhlíkovou stopu.
  • Zlepšení jakosti piva - kvasné CO2 chrání pivo od začátku výroby až po nalahvování / nasudování.

Máte zájem o prohlídku technologie nebo chcete konzultaci pro svůj provoz?

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky