Těžba CO2 u WEINGUT BRÜNDLMAYER

25.10.2021

Dnes jsme spustili pilotní test rekuperace kvasneho CO2 v Rakouském vinařství WEINGUT BRÜNDLMAYER z Langenlois. 

Rodinné vinařství Brundlmayer je výrobcem rakouských prémiových vín a sektů s důrazem na tradici a úctu k přírodě. Zachycením vlastního CO2, které vzniká při kvašení hroznovéhé šťávy (burčáku), je dalším krůčkem jak ve vinařství snížit uhlíkovou stopu a stát se nezávislým na dodávkách CO2 využívaného při technologii sběru vína. 

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.